Kookworkshop Mezze diner

in de eigen keuken of op locatie

Vind je het leuk om met een groepje vrienden, familie, collega’s of je kookclub een mezze diner te maken én heb je zelf een fijne keuken of leuke locatie en woon je niet té ver van Breda dan kom ik graag naar je toe om een mezze workshop te geven.
De workshop is leuk en inspiratievol voor de ervaren en minder ervaren kok. Geen masterclass, de nadruk ligt op het plezier in koken én het maken verrassende smaakvolle combinaties en ontdekken van nieuwe gerechten.

 Ik vertel over de eetcultuur, de geurige kruiden & specerijen en andere specifieke ingredienten welke we gaan gebruiken. Daarna gaan we aan de slag met het bereiden, we maken een tafel vol mezze, een hoofdgerecht én iets lekkers zoets. De totale workshop zal ongeveer 4 uur duren en kan zowel overdag als s’ avonds plaats vinden elke dag van de week.

De Midden-Oosten keuken is goed gezond door het gebruik van veel verse groenten, kruiden & specerijen, zuivel, peulvruchten en gegrild vlees. Tijdens de workshop gaan we koude & warme gerechten maken voor een uitgebreid oriëntaals diner.

Prijs voor de workshop bij je thuis inclusief alle ingredienten, kookles en recepten is

Kookworkshop

€ 49,- pp.

bij deelname met 10-12 personen

Kookworkshop

€ 55,- pp.

bij deelname met 8-9 personen

Impressie Kookworkshop