Kookworkshop & diner

in de keuken bij Atelier Jongerius

 Open inschrijving op woensdag 8 mei en woensdag 5 juni.

geeft Mezzekaravaan kookworkshops in samenwerking met J’s keuken in Ulvenhout. We gaan een uitgebreid mediterraan mezze diner maken met invloeden van diverse keukens rondom de Middellandse zee.

Tijdens de workshop maken we diverse mezze’s, een hoofdgerecht én nagerecht. Mezze zijn koude & warme gerechten uit de Mediterrane & Oosterse keuken.

De avond verloop als volgt :

16:30 sfeervolle ontvangst met een glaasje bubbels en word je in de gelegenheid gesteld om het atelier te bekijken.

17:00 aanvang van de workshop en vertel ik over de eetcultuur, de geurige kruiden & specerijen nemen we de recepten door

17:30 gaan we het diner bereiden.

20:00 aan tafel om te genieten van het diner.

21:30/22:00 afsluiting van de avond 

De prijs is € 89,- per persoon exclusief de drankjes.

Iedereen kan zich voor de kookworkshop inschrijven, de workshop is leuk & inspiratievol voor de ervaren en minder ervaren kok. Geen masterclass, de nadruk ligt op het plezier in koken én het maken verrassende smaakvolle combinaties en ontdekken van nieuwe gerechten.

Het minimale aantal deelnemers is 12 personen anders wordt de workshop helaas geannuleerd of kun je je eventueel inschrijven op een andere beschikbare datum.

Het is ook mogelijk om met een zelf samengestelde groep, zoals een kookclub, collega’s, vrienden of familie de workshop voor € 89,- pp in de keuken bij atelier Jongerius te houden. Mail ons dan voor de dagen en mogelijkheden.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze kookworkshop of wil je meer informatie neem dan contact met mij op info@mezzekaravaan.nl.

kookworkshop
Mezze diner

Thuis of op locatie
Laten we Samen koken!